De diensten van Autoservice Paul in Amsterdam

Autoservice Paul biedt verschillende autoreparatiediensten aan in Amsterdam en omstreken. Zo helpen wij u vakkundig en snel weer veilig op weg. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in alle voorkomende automerken. En voor iedere auto hebben wij dan ook altijd een gepaste oplossing. Bekijk hieronder de verschillende diensten van Autoservice Paul.

Autoreparatie

Hebt u een aanrijding gehad en schade opgelopen? Dan zorgen wij bij Autoservice Paul dat u weer gauw de weg op kunt want wij weten als geen ander hoe vervelend het is als u uw auto (tijdelijk) niet kunt gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties van alle merken auto’s. Onze ervaren en vakbekwame monteurs helpen u vakkundig en snel. 


Maak voor grote reparaties een afspraak met Autoservice Paul. Voor kleine reparaties kunnen wij u mogelijk direct van dienst zijn.

Repareer mijn auto

DPF Cleaning

DPF Cleaning, Diesel partikelfilter schoonmaken

Het is in veel gevallen mogelijk om bij een diesel de partikelfilter te reinigen. Bij Autoservice Paul zijn we in het bezit van een reinigingssysteem waarbij deze filter gespoeld wordt, zodat u geen nieuwe catalisator (deeluitlaat) hoeft aan te schaffen en niet voor al te hoge kosten komt te staan. 

Voorkom hoge kosten. Vraag ons naar DPF cleaning

Apk-keuringen

De apk-keuring is voor iedere auto die in Nederland is geregistreerd, verplicht. Bij Autoservice Paul kunt u terecht voor een gedegen apk-keuring. Hierbij controleren wij onder meer:


 Of de gegevens in het kentekenregister overeenkomen met het voertuig
 De stuurinrichting
 De diepte van het bandprofiel
 De maat van de banden
 De juiste montage van de banden
 De bandenspanning
 De speling van de wielen
 De staat van de wiellagers
 Eventuele beschadigingen van de banden en de velgen
 De uitstoot van roet
 De CO2-uitstoot

Keur mijn auto

Airco-reparatie

Het is een mooie, zonnige dag en u gaat erop uit. Naar het strand of het park of u hebt met vrienden afgesproken om bij hen in de tuin te barbecueën. Maar helaas, onderweg naar uw bestemming begeeft de airco het ineens. 
Het kan zijn dat uw airco een lek of een storing heeft of misschien is er een onderdeel kapot. Wat het ook is, vervelend is het wel, zeker als het buiten snikheet is. Geen nood, Autoservice Paul in Amsterdam repareert en onderhoudt uw airco vakkundig. Binnen een mum van tijd zit u er weer warmpjes, of beter gezegd gekoeld, bij. U vindt bij ons R134A voor oudere auto's en R1234YF voor de nieuwere modellen.

Ik wil mijn airco laten repareren

Diagnose

Hebt u technische problemen met uw auto? Autoservice Paul uit Amsterdam beschikt over de modernste technieken om uw auto uit te lezen en storingen te verhelpen. Is het probleem gevonden? Dan lossen onze monteurs het vakkundig en snel voor u op zodat u veilig en snel weer uw weg kunt vervolgen. 

Diagnosticeer mijn auto